Om oss – Rickard Fossum

El & Värmeservice i Väst startade upp i mitten av juni 2016. Bolaget ägs och drivs av Rickard Fossum med ambitionen att växa i behaglig takt. 

Vi samarbetar med ca 40st rörläggare, elektriker och andra aktörer i branchen längs kusten med rådgivning, reparationer  och garantier för de fabrikat vi arbetar med.  

Vi utgår från Stenungsund men är även verksamma i följande kommuner: Tanum, Munkedal, Lysekil, Orust, Tjörn, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Lilla Edet, Ale, Kungälv, Göteborg, Mölndal och Kungsbacka.

Bakgrund

Rickard Fossum har en bakgrund som elektriker med allmän behörighet. Han har många års erfarenhet av elinstallationer i villamiljö,  industri och marin. De senaste 15 åren har han jobbat främst med värmepumpar, både installation och service, och har fått goda erfarenheter i el, vvs och kyla.
Arbetsplatserna har varierat från stora fastigheter till små kolonilotter och jobben som utförts har varierat från enklare justeringar till mer komplexa problemfall. 
Rickard Fossum har även arbetat med projektledning på större entreprenader. Han är en problemlösare som gillar att lösa problem och skapa lättnad.

 

Mål och ambition

Mitt mål är att trygga mina kunders tillvaro och kunna ge dem en god känsla av en bra förändring. En värmepump är oftast hjärtat i fastigheten och när den börjar låta illa ,orsaka morgonens kalla dusch eller allmänt ge ägaren den där känslan av något inte stämmer – då är det mig ni ska kontakta!